Termeni si conditii

Va multumim ca ne vizitati!

 1. Prezentare generala

Site-ul www.invitatiibrasov.ro este deținut și administrat de societatea BOUTIQUE EVENTS S.R.L. cu sediul social în Brașov,  cod unic de înregistrare 36143699, având adresa de e-mail invitatii.brasov@gmail.com  și număr de telefon 0744511988.

Termenii și condițiile utilizării site-ului www.invitatiibrasov.ro sunt reglementate conform legislației în vigoare și sunt aduse la cunoștința utilizatorilor prin publicarea online. BOUTIQUE EVENTS SRL. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. InvitatiiBrasov.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produsele sau serviciile pe care nu le poate onora din diverse motive sau ale caror costuri sunt eronat afisate. Daca s-a facut vreo plata pentru servicii/produse neonorate, clientului i se va restitui suma achitata.

Folosirea site-ului implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

2. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.invitatiibrasov.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica si alte date – este proprietatea  SC. BOUTIQUE EVENTS SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

SC BOUTIQUE EVENTS SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.invitatiibrasov.ro si nu le confera dreptul de a prelua continut fara acordul scris in prealabil al acesteia.

 1. Procedura de comanda:

Asteptam comanda dumneavoastra prin mesaj pe pagina noastra de facebook sau pe adresa de e-mail invitatii.brasov@gmail.com impreuna cu urmatoarele informatii:

 • Modelul preferat
 • Cantitatea necesara
 • Termenul de livrare
 • Textul scris cu diacritice
 • Numele, numarul de telefon si adresa de livrare

In urma lansarii comenzii veti fi contactat pentru eventuale detalii. In maxim 48 ore veti primi o mostra digitala pe baza careia se vor putea face verificari si eventuale modificari pe text, font sau grafica.

Atentie! Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli neobservate de client la verificarea mostrei si transmiterea bunului de tipar.

Acceptarea comenzii se realizeaza atunci cand cumparatorul isi exprima in scris Bunul de Tipar si se emite factura fiscala aferenta.

Comenzile înregistrate prin www.invitatiibrasov.ro au valoarea unor contracte încheiate la distanță și sunt în conformitate cu dispozițiile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști și cu prevederile legislative în vigoare privind protecția consumatorului.

 1. Termene de livrare
 • In regim normal livrarea invitatiilor se realizeaza in termen de max 5 zile lucratoare de la confirmarea bunului de tipar. Pentru produsele handmade, timpul de executie si livrare poate creste in functie de complexitate dar si stocul fizic la accesorii si cartoane.
 • Livrare urgenta– se impune taxa de urgenta daca doriti realizarea produselor in mai putin de 3 zile lucratoare.
 1. Prețul. Modalitatea de plată

Prețul produselor comercializate prin www.invitatiibrasov.ro sunt afișate în mod vizibil pentru fiecare produs si include asamblarea si tiparirea produselor.

Prețul total al comenzii va fi comunicat înainte de transmiterea bunului de tipar si poate fi diferit de cel afisat pe site in functie de accesoriile alese, daca este cazul.

Produsele  comandate in Brasov se pot plati in numerar sau prin transfer bancar pe baza facturii fiscale emise de catre prestator si vor putea fi ridicate de la sediul nostrum: Str. Alexandru Ioan Cuza Nr 15.

Produsele care necesita livrarea in alte orase se vor putea achita prin ordin de plata sau ramburs si vor avea cost de transport de 17.9 lei.

Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii avansului.

 1. Politica De Retur

Returul se face numai in cazul produselor nepersonalizate.

Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. In cazul in care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari,fara defecte  in termen de max 15 zile.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut între utilizatori și BOUTIQUE EVENTS S.R.L. va fi rezolvată pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor judecătorești competente material și teritorial.

Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate conținutul acestora.

Pentru mai multe detalii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați la adresa invitatii.brasov@gmail.com sau la numărul de telefon 0744511988.

Acesta magazin demo pentru testare — nici o comandă nu va fi onorată. Refuză

X