Intrebari frecvente

Nu ma pot hotari la un model de invitatie. Imi puteti da niste sfaturi?

Va stam la dispozitie cu sugestii pentru a putea face cele mai bune alegeri in materie de invitatii si accesorii.

Se pot realiza alte modele in afara de cele de pe site?

Da, ne place sa fim provocate. Pentru acesta va rugam sa ne trimiteti un email care sa contina cat mai multe detalii. Putem astfel sa cream un model de invitatie nou care sa va reprezinte in totalitate pe dumneavoastra.

Se pot realiza mostre?

Desigur, daca doriti o mostra personalizata cu textul. si modelul dorit, va rugam sa ne trimiteti un email.

Care este durata unei comenzi?

Toate invitatiile si accesoriile sunt lucrate exclusiv manual astfel ca durata medie este undeva la 5 zile de la confirmarea mostrei digitale dar poate diferi in functie de complexitatea modelului ales.  Aceasta durata  depinde foarte mult si de volumul de lucru pe care il avem in acel moment/stocul de  materiale/model/cantitate.

Se pot realiza invitatii in regim de urgenta?

Pentru comenzile urgente exista o taxa speciala de urgente care se poate plati in functie de comanda si de complexitatea acesteia.
In acest caz comanda poate fi gata in 2-3 zile.

Cu cat timp inainte trebuie sa plasez comanda?

Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Noi recomand sa plasati comanda cu 3-4 saptamani inainte de data la care doriti sa incepeti impartirea lor.

Comenzile pentru lista de asezare a invitatiilor/meniuri/plicuri bani/etichete marturii/candy bar pot fi plasate cu 1-2 saptamani inainte de eveniment.

Se pot schimba culorile si fontul unui model?

Da, culorile se pot schimba aproape la orice model.. Deasemenea puteti alege orice alt font in functie de preferinta, cu mentiunea ca acesta trebuie sa aiba diacritice.

Invitatiile sunt insotite de plicuri?

Nu, invitatiile nu sunt insotite de plicuri (exceptie fac modelele la care este mentionat acest lucru).

Exista comanda minima?

In cazul invitatiilor, comanda minima este de 30 de invitatii. Va recomandam sa comandati un numar suplimentar de invitatii. Astfel, veti evita realizarea unei comenzi suplimentare.

Comanda minima de 100 lei se aplica in cazul felicitarilor handmade, marturiilor, plicurilor de bani, meniurilor, cardurilor de masa, cardurilor de confirmare, etichete candy-bar.

Se plateste avans?

Pentru produsele personalizate se achita un avans de 30% din valoarea comenzii.

Cum platesc?

Plata se poate face la sediul nostru sau prin ordin de plata pe baza bonului fiscal. In cazul livrarii prin curier plata se poate face si ramburs.

Acesta magazin demo pentru testare — nici o comandă nu va fi onorată. Refuză

X